0
Your Cart
0
Your Cart

Tietoa meistä

Culper Oy on vuonna 2020 perustettu suomalainen perheyritys. Tätä ennen 2000-luvun alusta alkaen toimintaa on ollut eri yhtiömuodossa moottoripyörien ja autojen maahantuonnissa sekä myynnissä. Myynnin lisäksi tarjoomaan kuului myös moottoripyörien renkaat, varaosat, tarvikkeet, öljyt, huolto ja korjaus, ajovarusteet sekä paljon muuta.

Vuosien varrella toiminta on siirtynyt vähitellen moottoripyöristä automyyntiin, jossa olemme keskittyneet erityisesti Mersujen maahantuontiin. Tarjoamme kuitenkin edelleen moottoripyörien huolto- ja korjauspalveluja sekä teemme niihin rengastöitä. Ajoittain myyntiin ilmestyy myös moottoripyöriä.

Miksi teemme sitä mitä teemme?

Haluamme helpottaa autokauppaa ja tarjota sitä asiakkaillemme henkilökohtaisena ja joustavana palveluna edullisesti. Meille autot eivät ole vain kulkuvälineitä, vaan ne tarjoavat myös elämyksiä. Olemme innoissamme autoista ja haluamme jakaa tätä innostusta myös asiakkaillemme maahantuomalla ainutlaatuisia autoja Euroopasta. Pitkä kokemuksemme maahantuonnista takaa, että voit ostaa auton luottavaisin mielin, ja jakaa oman innostuksemme autoja kohtaan. Meille on myös tärkeää tarjota asiakkaillemme autoja edullisesti, minkä vuoksi hintamme ovatkin aina keskitasoa halvempia.

Autojen lisäksi myymme käytettyjä rengassarjoja Mersuihin. Käytetty sarja on aina edullisempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto uusien sijaan, ja haluamme omalla toiminnalla edistää kiertotalouden laajentumista autoiluun. Tavoitteenamme on tehdä renkaiden hankinnasta ja vaihdosta asiakkaillemme kustannustehokasta ja helppoa tinkimättä laadusta tai turvallisuudesta.