0
Your Cart
0
Your Cart

Kuinka rengassarjan tilaaminen etenee?

Haluamme varmistaa, että asiakkaanamme tiedät tarkalleen mitä olet tilaamassa ja mitä olet ostanut ennen kuin postitamme rengassarjan. Tästä syystä varmistammekin aina tilauksen jälkeen, mihin autoon renkaat on tilattu. Samalla varmistamme onko tilatussa sarjassa sopivat rengaspaineanturit kyseiseen autoon ja mikäli näin ei ole, vaihdamme vanteisiin autoosi sopivat anturit. Mikäli auto ei tarvitse antureita ollenkaan, vaihdamme antureiden tilalle perinteiset venttiilit, jolloin anturit menevät hyötykäyttöön toisessa rengassarjassa. Asiakkaanamme vältyt siis turhilta palautuksilta sopimattomien renkaiden ja vanteiden takia. Lisäksi vältyt ongelmilta rengaspaineantureihin liittyen.

Kaikki vanteemme ovat suoria, mutta voimme myös halutessasi tarkistaa vanteiden suoruuden ennen sarjan lähettämistä sekä tarvittaessa myös tasapainottaa renkaat. Voimme myös lähettää lisäkuvia renkaista ja vanteista ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Helpoiten tämä hoituu lisäämällä haluamasi rengassarjan ostoskoriin verkkokaupassamme sekä tekemällä tilauksen loppuun käyttäen maksutapana Tilisiirto / MobilePay -vaihtoehtoa. Tekemällä tilauksen tällä maksutavalla, sinun ei tarvitse maksaa tuotetta ennen kuin olet täysin varma ostopäätöksestä. Mikäli et lopulta päädykään ostamaan rengassarjaa, peruutamme tilauksen ilmaiseksi, sekä autamme mielellämme sopivan rengassarjan etsimisessä. Tilauksen kommentti / lisätieto -kentässä voit kertoa tarkemmin mihin autoon renkaat ovat menossa (rekisteritunnus tai valmistenumero riittää) sekä ilmoittaa mitä lisätietoja haluaisit sarjasta (haluatko esimerkiksi lisäkuvia; että varmistamme renkaiden suoruuden tai että tasapainotamme renkaat ennen niiden lähetystä).

Kun ostat rengassarjan, lähetämme sen Matkahuollolla maksusuorituksen saavuttua. Tilisiirto näkyy viimeistään seuraavana päivänä. MobilePayn, Stripen tai PayPalin kautta maksu on välittömästi perillä. Toimitamme Matkahuollon seurantatunnuksen sähköpostitse. Toimituksessa kestää keskimäärin 2-3 arkipäivää ja sarja toimitetaan automaattisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

Omana tavoitteenamme on tehdä renkaiden ostosta mahdollisimman helppoa ja luotettavaa. Tämän vuoksi haluammekin varmistaa ennen renkaiden lähettämistä, että tiedät tarkalleen minkälaista sarjaa olet ostamassa sekä varmistamme vielä itse, että kyseinen rengassarja varmasti sopii autoosi. Näin voimme välttää turhia palautuksia, lisäkustannuksia sekä säästää vaivaa ja helpottaa renkaiden vaihdon prosessia.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat meidät sivun alareunasta yhteydenottopainikkeiden kautta, tai suoraan sähköpostilla tai puhelimitse.