0
Your Cart
0
Your Cart

Toimitusmaksut

Tarjoamme toimituksen kaikille verkkokaupan tuotteille ympäri Suomea.

– Yli 5 000€ maksaville autoille ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.
– Rengas- ja vannesarjat toimitetaan Matkahuollon kautta 60€ per sarja.
– Muiden tuotteiden ja varaosien toimituskulut vaihtelevat tilatun tuotteen koon ja toimitustavan mukaan. Toimituskulut on eritelty kassalla.

Tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteisiin tilauksessa ilmoitetun toimitusosoitteen mukaisesti.

Palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ja palveluilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa palvelun tai tuotteen luovutuksesta. Palautettavan tuotteen täytyy olla siinä kunnossa kuin se on myytäessä ollut. Vaurioituneiden tuotteiden palautuksia ei hyväksytä. Tuotteen kunto tarkistetaan ennen maksun hyvitystä. Ostaja vastaa kaikista palautukseen liittyvistä kustannuksista. Palautuksesta on ilmoitettava meille viimeistään 14 päivänä siitä, kun tuote tai palvelu on luovutettu tai vastaanotettu. Palveluiden kohdalla palautus koskee tilatun palvelun peruuttamista. Valmiiksi suoritettua palvelua ei siis voi jälkikäteen peruuttaa. Toimipisteiltämme Riihimäeltä tai Hyvinkäältä noudetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ilmoitus palautuksesta on tehtävä yhteydenottolomakkeemme kautta. Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta mukaan lukien vastaanottopäivä.

Autojen palautuksen osalta hyvityshinnasta vähennetään kuluttajariitalautakunnan hyväksymät ajoneuvon käyttöön liittyvät vähennykset sekä auton sisä- ja ulkopuhdistuksen ja pesun kustannukset. Mikäli autosta on tehty rahoitussopimus, vastaa ostaja rahoituksen peruuttamiseen liittyvistä mahdollisista kuluista.