0
Your Cart
0
Your Cart

Tilausehdot

Uusia renkaita myydään vain 2 tai 4 kappaleen erissä. Parittoman määrän saatavuus täytyy varmistaa aina erikseen. Tilatut uudet renkaat ovat noudettavissa Hyvinkäältä noin 3 arkipäivän jälkeen tilauksesta, mutta tämä voi vaihdella tuotteesta riippuen. Saat asiakaspalvelustamme varmistuksen tämänhetkisestä toimitusajasta ennen tilauksen tekemistä.

Palautusehdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ja palveluilla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen luovutuksesta. Tämä palautusoikeus ei koske yritys-, yhdistys- tai yhteisöasiakkaita. Palautettavan tuotteen täytyy olla siinä kunnossa kuin se on myytäessä ollut. Vaurioituneiden tuotteiden palautuksia ei hyväksytä. Palautetun tuotteen kunto tarkistetaan ennen maksun hyvitystä. Ostaja vastaa kaikista palautukseen liittyvistä kustannuksista. Palautuksesta on ilmoitettava meille viimeistään 14 päivänä siitä, kun tuote tai palvelu on luovutettu tai vastaanotettu. Palveluiden kohdalla palautus koskee tilatun palvelun peruuttamista. Valmiiksi suoritettua palvelua ei siis voi jälkikäteen peruuttaa. Toimipisteiltämme Riihimäeltä tai Hyvinkäältä noudetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

HUOM! Palautusoikeus ei koske renkaita ja vanteita, jotka on otettu käyttöön. Käytettyjä (sisältää myös valmistajan tarran poistamisen), asennettuja tai likaantuneita uusia renkaita ei siis voi palauttaa. Tilatessa renkaat vanteille asennettuna, ei valmiilla rengas- ja vannepaketilla ole siis erillistä palautusoikeutta. Uusien renkaiden osalta renkaiden valmistaja takaa valmistusvirheet.

Ilmoitus palautuksesta on tehtävä käyttäen yhteydenottolomakettamme tai lähettämällä sähköpostia (myynti(a)culper.fi). Ilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta mukaan lukien vastaanottopäivä.

Noudettavaksi tilatut renkaat ja vanteet tulee noutaa 30pv sisällä tilauksesta. Mikäli renkaita ei noudeta tässä ajassa voi myyjä purkaa kaupan. Uusien renkaiden kohdalla alkuperäisestä kauppasummasta hyvitetään tässä tilanteessa ostajalle takaisin 50%. Yli 30pv noutoaika on sovittavissa myyjän kanssa erikseen ilman lisämaksua, esimerkiksi tilanteissa, joissa kesärenkaat tilataan valmiiksi jo syksyllä tai talvirenkaat keväällä.

Autojen palautuksen osalta hyvityshinnasta vähennetään kuluttajariitalautakunnan hyväksymät ajoneuvon käyttöön liittyvät vähennykset, toimitusmaksu sekä auton sisä- ja ulkopuhdistuksen ja pesun kustannukset. Mikäli autosta on tehty rahoitussopimus, vastaa ostaja rahoituksen peruuttamiseen liittyvistä mahdollisista kuluista.

Uusien renkaiden sisäänajo

Kaikki uudet renkaat tulee sisäänajaa. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen 1 000 km ajon aikana tulee välttää voimakkaita kiihdytyksiä, jarrutuksia sekä rajua kaarreajoa korkeissa nopeuksissa ja voimakkailla ohjausliikkeillä. Oikein suoritettu sisäänajo parantaa renkaan pito-ominaisuuksia, pidentää renkaiden käyttöikää sekä etenkin nastarenkaiden kohdalla mahdollistaa nastojen asettumisen paremmin ja pysyvämmin kumeihin paikoilleen.

Toimitusmaksut

Tarjoamme toimituksen kaikille verkkokaupan tuotteille ympäri Suomea.

– Yli 5 000€ maksaville autoille ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.
– Käytetyt rengas- ja vannesarjat toimitetaan Matkahuollon kautta 60€ per sarja.
– Uudet renkaat ja vanteet toimitamme ilmaiseksi.
– Muiden tuotteiden ja varaosien toimituskulut vaihtelevat tilatun tuotteen koon ja toimitustavan mukaan. Toimituskulut on eritelty kassalla.

Tuotteet toimitetaan Postin, Matkahuollon tai Postnordin toimipisteisiin tilauksessa ilmoitetun toimitusosoitteen mukaisesti taikka suoraan kotipihaan.