0
Your Cart
0
Your Cart

Palvelu sisältää
– renkaiden asennuksen vanteille
– pyörien tasapainoituksen sekä
– renkaiden vaihdon auton alle

Mikäli tilaukseesi sisältyy rengaspaineanturit, sisältyy palveluun myös niiden ohjelmointi ja asennus vanteille.

(Valitse siis tämä palvelu, mikäli olet tilannut meiltä uudet renkaat tai sinulla on omat renkaat jo valmiina ja haluat, että kyseiset renkaat asennetaan nyt auton alla oleville vanteille).

Asennus tapahtuu Hyvinkäällä ja asennuksen ajankohta sovitaan tilauksen jälkeen erikseen. Otamme yhteyttä tilauksen tekemisen jälkeen, eli se ei vaadi sinulta muita toimia. Voit halutessasi ilmoittaa tilauksen lisätietokentässä toivotun asennuspäivän (myös viikonloput onnistuvat). Huomioithan, että uusien renkaiden tai vanteiden tilauksen kohdalla asennus onnistuu vasta tuotteiden saavuttua varastoomme.

Mikäli olet tilannut meiltä uudet renkaat, ilmoitamme renkaiden saapumisesta erikseen sähköpostilla tai puhelimitse, jolloin voimme samalla sopia rengastöiden ajankohdan. Voit myös halutessasi toimittaa nykyiset vanteet meille etukäteen.

Mikäli olet tilannut sekä renkaat että vanteet (joko uudet tai käytetyt vanteet), ilmoitamme erikseen kun rengastyöt ja tasapainoitus on tehty ja rengassarja on valmis asennettavaksi auton alle.